DS Rør & Varme

Din rørlegger i Trondheim!

DS Rør & Varme AS ble i 2015 etablert av rørleggerne Stian Sivertsen og Kristian Dahl. Som mesterbedrift er vi opptatt av å levere rørleggertjenester av topp kvalitet, hvor du som kunde kan forvente å bli 100% fornøyd! 

Våre rørleggere har til sammen over 40 års erfaring innenfor VVS-faget, og utallige prosjekter for både små og store aktører i Trondheim og omegn, har gjort oss til et populært valg blant rørleggerne i Trondheim

VVS Eksperten

DS Rør & Varme er medlem av rørleggerkjeden VVS Eksperten. Dette gir deg som kunde tilgang til en enorm produktdatabase, hvor vi kan levere komplette løsninger og produkter innen VVS.

Bestill gratis befaring

Vi tar gjerne en gratis befaring av ditt oppdrag. Fyll ut skjemaet under eller ring oss direkte. Befaringen er både gratis og uforpliktende.

Bestill gratis befaring

Ønsker du gratis befaring? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt. Vi har ikke mulighet til å utføre gratis befaring på mindre servicearbeid. Dette gjelder kun på større prosjekter.

Men vi gir deg gjerne et prisestimat på mindre servicearbeid, dersom du beskriver hva som skal gjøres, og gjerne laster opp bilder av oppdraget.

Hva gjelder befaringen?
Last opp fil (Valgfritt)