Bad og våtrom

Fornøyde kunder er vårt varemerke!

Er du på jakt etter en totalentreprenør med solid fagkompetanse innen oppussing av bad & våtrom? 

DS Rør og Varme er ditt førstevalg i Trondheim og omegn!

Vi har bygget vårt rykte på å levere førsteklasses baderom, og vi tar vare på hele prosessen, fra første idé til det ferdige, drømmebadet.

Hvorfor velge oss?

Vi er ikke bare rørleggere; vi er din partner gjennom hele prosessen. Fra designfasen til siste penselstrøk, tar vi oss av alt, slik at du kan slappe av og nyte ditt nye drømmebad.

Vårt team består av erfarne fagfolk med ekspertise innen VVS samt tverrfaglige tjenester som bygg, flislegging, elektro og design. Vi setter kvalitet og sikkerhet i fokus, og våre sertifiserte håndverkere sørger for at alt arbeid blir utført til høyeste standard.

Vi vet hvor viktig det er å visualisere det ferdige resultatet. Derfor tilbyr vi komplette
3D-tegninger, som gir deg en realistisk forhåndsvisning av ditt kommende bad. Dette hjelper deg med å ta informerte beslutninger, og gir oss muligheten til å tilpasse designet etter dine ønsker.

Kundetilfredshet er vår topprioritet. Vi har en lang historie med fornøyde kunder, som har gitt oss tilliten til å skape deres ultimate drømmebad. 

Fra det øyeblikket du tar kontakt med oss, vil vårt team følge deg gjennom hele prosessen. Vi setter av tid til et møte med deg som kunde, der alle fag er involvert. Her får du en unik mulighet til å komme med innspill og få direkte veiledning fra alle involverte fag. Slik sikrer vi at både du og alle involverte får et eierskap til prosjektet, som igjen bidrar til et best mulig sluttresultat. Vi gir råd, hjelper med valg av materialer og utfører arbeidet til avtalt tid og budsjett.

Prosessen

Så dersom du skal i gang med å realisere baderomsdrømmen eller skape ditt nye praktiske vaskerom, er vi et naturlig valg.

Ring oss i dag, for en uforpliktende befaring

Bestill gratis befaring

Vi tar gjerne en gratis befaring av ditt oppdrag. Fyll ut skjemaet under eller ring oss direkte. Befaringen er både gratis og uforpliktende.

Bestill gratis befaring

Ønsker du gratis befaring? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt. Vi har ikke mulighet til å utføre gratis befaring på mindre servicearbeid. Dette gjelder kun på større prosjekter.

Men vi gir deg gjerne et prisestimat på mindre servicearbeid, dersom du beskriver hva som skal gjøres, og gjerne laster opp bilder av oppdraget.

Hva gjelder befaringen?
Last opp fil (Valgfritt)